ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ
150 γρ. ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ
FOUANTRE KAΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ
½ φλ. ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ Ή ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ
½ φλ. ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ
½ φλ. ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
ΛΙΓΕΣ ΦΥΤΡΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1/3 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 κ.γλ. ΜΕΛΙ
2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
EKTEΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΤΗΝ FOUANTRE ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ
ΤΟ ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΤΟ ΜΕΛΙ
ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΤΡΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
☛❤ Thanks for Comments ❤☚