Το κόλπο για να βγαίνει το κρέας λουκούμι (

 

Το φιλέ μινιόν του φτωχού: Το κόλπο για να βγαίνει το κρέας λουκούμι (video)

Θα πάθετε την πλάκα σας!

Σκέφτεστε το κρέας που φάγατε σ’ ένα καλό εστιατόριο και αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να βγαίνει εξίσου νόστιμο και το δικό σας; Σας έχουμε το κόλπο για να βγαίνει το κρέας μαλακό και ζουμερό.Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του.

Το κόλπο που θα απογειώσει το κρέας σας

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.

Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!Στέγνωσε το κρέας στο ψήσιμο; Σώστε το με αυτό το πανέξυπνο κόλπο και θα μας θυμηθείτε

Ψήσατε το κρέας σας στην κατσαρόλα περισσότερη ώρα και σας στέγνωσε; Εδώ θα δείτε μοα σούπερ λύση για να το επαναφέρετε! Μπορείτε να το περιχύσετε με μερικές κουταλιές γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος και να το αφήσετε να βράσει για λίγο σε μια κατσαρόλα που θα σκεπάσετε με το καπάκι της; Σε λίγα λεπτά το ρολό σας θα έχει όλους τους χυμούς και τα υγρά που χρειάζεται για να είναι νόστιμο και ζουμερό.Το μυστικό με το αλουμινόχαρτο μετά το ψήσιμο του κρέατος για ασυναγώνιστη γεύση

Το ψήσιμο της μπριζόλας δεν είναι απλή διαδικασία. Χρειάζονται κάποια κόλπα που πρέπει να εφαρμόζετε κάθε φορά που μαγειρεύετε αυτό το κρέας. Ανάπαυση του κρέατος, μόλις το βγάλουμε από τη φωτιά

Η ανάπαυση είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να βγει η μπριζόλα μας ζουμερή, στην κάθε της μπουκιά.

Αυτό που κάνουμε είναι, μόλις βγάλουμε την μπριζόλα από τη φωτιά την τυλίγουμε με ένα αλουμινόχαρτο για να διατηρηθεί η θερμοκρασία της για 6-7 περίπου λεπτά.

Για τα πρώτα 2 λεπτά η θερμοκρασία της μπριζόλας συνεχίζει να ανεβαίνει και στη συνέχεια αρχίζει να πέφτει σταδιακά. Η ιστοί του κρέατος συστέλονται και κρατάνε μέσα όλους τους χυμούς και έτσι το κρέας θα παραμείνει ζουμερό, εύγευστο και μαλακό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

☛❤ Thanks for Comments ❤☚