Κεμπάπ με μίγμα μοσχάρι + αρνί

 Κεμπάπ όπως τα φτιάχνουν τα σουβλατζιδικα  500 γρ κιμά μοσχαρι η με 70 /30, ένα κρεμμύδι τριμμένο στραγγισμένο, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη, 1κ.γλυκου κύμινο,μισό κ.γλυκου κανελα σκόνη,μισό κ.γλυκου πάπρικα γλυκιά, 1/4 κ.γλυκού μπαχαρικών,1 κ.σουπας μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1κ.σουπας φρυγανιά τριμμένη, 1κ.σουπας ελαιόλαδο, αλατοπίπερο  Εκτέλεση συνταγής βάζεις τα υλικά στο μπολ και ζυμώνεις 10 λεπτά άσε στο ψυγείο 2 ώρες ή όλη την νύχτα πλασέ τα κεμπάπ πάνω σε ξυλάκια  ψήσε σε ψησταριά σχάρα η γκριλ 8 με 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

☛❤ Thanks for Comments ❤☚