Πράσινη σαλάτα με κόκκινα φρούτα & γαλοπούλα

 


ΥΛΙΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ 
150 γρ. ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 
ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 
1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ 
FOUANTRE KAΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ
½ φλ. ΚΡΑΝΜΠΕΡΙΣ Ή ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ 
½ φλ. ΣΠΟΡΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥ 
½ φλ. ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 
ΛΙΓΕΣ ΦΥΤΡΕΣ 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ 
1/3 φλ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 
1 κ.γλ. ΜΕΛΙ 
2 κ.σ. ΞΙΔΙ ΛΕΥΚΟ 
ΑΛΑΤΙ 
ΠΙΠΕΡΙ 
ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΡΟΔΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
EKTEΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ 
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 
ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 
ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 
ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 
ΤΗΝ FOUANTRE ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΥΦΑΝΤΗΣ 
ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ 
ΤΟ ΞΙΔΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 
ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 
ΤΟ ΜΕΛΙ 
ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 
ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ 
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ 
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΤΡΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: