Υλικά
1/2 κούπα βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 κρόκοι αυγού
7/8 της κούπας γάλα ή μια κούπα βουτυρόγαλα
1 κούπα και μια κουταλιά αλεύρι για κέικ
1 πρέζα αλάτι
2 ασπράδια αυγού χτυπημένα
4 κουταλιές του γλυκού μπέικιν
Εκτέλεση
Ανακατεύεις το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτεις τους κρόκους. Χτυπάς προσθέτωντας αλεύρι και γάλα εναλλάξ.
Όταν είσαι έτοιμη να ψήσεις τις βάφλες, προσθέτεις τα ασπράδια και το μπέικιν.
Το μρίγμα πρέπει να είναι παχύρρευστο. Σερβίρεις με λιωμένο βούτυρο και σιρόπι σφενδάμνου.
shape.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου